PRIVAT-udgivelse

En PRIVAT-udgivelse gennem Skriveforlaget er velegnet for dig, der har skrevet dine erindringer, din families historie eller i princippet hvad som helst, men hvor bogen kun har interesse for en smal målgruppe, for eksempel din egen familie, dine venner og bekendte. Det kan også være fagbøger til en specifik målgruppe eller en forenings historie.

Ved en PRIVAT-udgivelse sørger vi for:

  • Opsætning af dit manuskript til boglayout efter dine ønsker
  • Eventuel billedbehandling og indskanning af billeder til brug i bogen
  • Layout af forside og bagside
  • Prøvetryk til godkendelse før tryk af bøgerne 
  • Tryk af ønsket antal bøger, som leveres direkte til din adresse

Bøgerne kan i øvrigt forsynes med Svanemærket, da vores trykkeri opfylder kravene for at trykke på den mindst miljøbelastende måde.

Hvad koster det?
Prisen afhænger af, hvor mange bøger du ønsker, hvor mange sider der er i din bog, om der er farve på indholdssiderne, om det skal være en bog med blødt eller hårdt omslag med mere. Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud på netop din private bogudgivelse.

Oplag er minimum 25 eksemplarer.

Send en e-mail til info@skriveforlaget.dk.

Mit samarbejde med Skriveforlaget og Mikael Strøm Eriksen i forbindelse med privatudgivelsen af en lille digtsamling har været præget af en venlig, effektiv og professionel tilgang. Gode råd og ingen unødvendige dikkedarer, men lige på og direkte. En smule imponeret over, at et privat optaget foto kunne bruges til forsiden uden problemer. Jeg vil ikke tøve med at bruge dette forlag til eventuelle fremtidige udgivelser.

Per Rieffestahl

Eksempler på PRIVAT-udgivelser fra Skriveforlaget