Skriveforlaget blev stiftet i 2008 af Mikael Strøm Eriksen. I januar 2016 slog vi os sammen med forlaget EgoLibris, der er et traditionelt forlag i Allerød, men vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne medudgiverforlag. Modellen med Bogpartner, hvor du som forfatter selv ejer dine bøger kom til i 2018. Forlagshuset omfatter desuden uniteandwrite, der er et unikt community og en slags YouTube for forfattere med en lang række af de faciliteter, nye forfattere efterspørger.​

Mikael Strøm Eriksen

Projektleder

Mikael grundlagde Skriveforlaget i 2009. Han er selv forfatter og har skrevet flere romaner og en novellesamling. Desuden har han været medforfatter til flere selvhjælpsbøger. Siden 2005 har Mikael Strøm Eriksen arbejdet som forlægger, freelancejournalist, boganmelder, manuskriptvejleder, foredragsholder, underviser på skrivekurser, korrekturlæser, webdesigner med mere.

Eva Götzsche

Direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet.

Signe Borup

Pr-medarbejder

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Jan Bagge-Nielsen

Redaktør og korrekturlæser

Jan er en passioneret litteraturnørd, hvis hjerte banker for sprog og fortællinger. Han har slugt alt fra krimier til fantasy, siden han lærte at læse, og har i de seneste år brugt en stor del af sit liv og sin tid på at studere litteraturhistorie, -analyse og sprog. Jan har været en del af Skriveforlaget og forlaget EgoLibris siden 2017, og han har bred erfaring med forskellige genrer inden for faglitteratur og skønlitteratur både fra sin tid på studiet og professionelt. Jan er også daglig leder af forfatterfællesskabet Uniteandwrite.

Heidi Olesen

Projektleder

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som projektleder. Derudover løser Heidi opgaver som både redaktør og SoMe-ansvarlig. Hun har været hos EgoLibris og Skriveforlaget siden 2018.

Skriveforlaget har til huse i Allerød sammen forlaget EgoLibris på adressen Allerødvej 30, 3450 Allerød på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Vi har desuden kontor og mødefaciliteter i Vanløse nær København.

Find os i Allerød