MEDUDGIVER
Traditionel forlagsudgivelse med dig som medudgiver

Skriveforlaget er et medudgiverforlag, hvor du får alt det, et traditionelt forlag også tilbyder. Vi er garant for en topprofessionel udgivelse lige fra layout og tryk til salg og hjælp til markedsføring. Vi lægger desuden stor vægt på personlig vejledning – og at du er aktiv medspiller hele vejen.

Hvad indeholder en udgivelse?
Som udgangspunkt indeholder en udgivelse gennem Skriveforlaget alt det grundlæggende i en bogudgivelse. Vi læser uddrag af dit manuskript og vurderer bogens potentiale, vi layouter indhold og omslag, sørger for tryk, distribuerer til boghandlere og nettet samt udgiver bogen som e-bog.

Royalty
Ved alle solgte eksemplarer af din bog og e-bog får du 25 procent i royalty af bogens vejledende udsalgspris, fratrukket moms og eventuel forhandlerrabat.

PRIS FOR UDGIVELSE 15.995,-


Medudgiverprisen gælder alle bøger i standardformater med indhold i sort/hvid samt omslag i paperback i farver og med mulighed for omslagsflapper. Vi trykker bøgerne i løbende oplag, det vil sige, vi trykker bøgerne i takt med, de bliver solgt, men der er altid et grundlager, så din bog aldrig er udsolgt. Skal der være farvebilleder i din bog, ønsker du et særligt format, og/eller måske at bogen bliver forsynet med hardcoveromslag, så klarer vi også det. Læs mere om bøger i særlige formater her.

Desuden indeholder dit medudgiverindskud alt det, du kan se i oversigten herunder.

Indsend manuskript
Send os dit manuskript samt en beskrivelse af dig selv og dit mål med bogen, så hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om en medudgivelse på Skriveforlaget eller en af vores andre udgivelsesmuligheder er det rette for dig og din bog.

Skriv til os på info@skriveforlaget.dk.