Manuskripthjælp

Vi tilbyder manuskripthjælp, uanset hvor du er i skriveprocessen

Vi har et team af professionelle redaktører, så vi altid kan finde ham eller hende, der er bedst egnet til netop dit manuskript. Du kan bruge din redaktør til alt fra en delvurdering til et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt. Vi kan desuden tilbyde dig en ghostwriter, hvis du har brug for en professionel forfatter til at skrive din historie.

Priser (inklusive moms)

Delvurdering
Du sender os et par kapitler, og din redaktør udarbejder et grundigt skriftligt feedback om, hvad der virker og ikke virker, og samtidig giver redaktøren dig gode råd til at komme videre i skriveprocessen. Du kan sende op til 20.000 ord. Pris 1.495 kroner.

Fuld vurdering
Din redaktør læser hele dit manuskript og giver en grundig feedback af alle bogens elementer fra plot, dialoger, sprog, personer, opbygning og så videre. Du får også vejledning i, hvordan du arbejder videre ud fra redaktørens feedback, som du får på skrift. OBS: I en REDAKTØR-udgivelse er en fuld vurdering inkluderet.

  • Op til 40.000 ord: 2.495 kroner
  • Op til 50.000 ord: 2.995 kroner
  • Op til 60.000 ord: 3.495 kroner
  • Op til 70.000 ord: 3.995 kroner
  • Op til 80.000 ord: 4.495 kroner
  • Op til 90.000 ord: 4.995 kroner
  • Er dit manuskript mere end 90.000 ord, ring og få en pris

Redaktørsamarbejde
Næsten alle forfattere, der bliver udgivet på traditionelle forlag, har en redaktør tilknyttet. Med respekt for forfatterens arbejde er en redaktørs fornemste opgave at optimere det manuskript, forfatteren har skrevet – og gøre det i tæt samarbejde med forfatteren.

Vi tilbyder dig en professionel redaktør, som gør netop det. Kemi mellem forfatter og redaktør er en væsentlig forudsætning for et godt samarbejde, så vi lægger os i selen for at finde den rette redaktør til netop dit manuskript. Og når det er gjort, giver redaktøren sit skøn på, hvor mange timer han eller hun skal bruge på at redigere dit manuskript, så derfor vil prisen for en redaktør altid afhænge af omfanget af redaktionsarbejdet. Du kan dog også vælge en klippekortløsning, hvor du køber 5, 10 eller 15 redaktørtimer ud fra det skøn på nødvendig tid, som redaktøren kommer med. På den måde kender du din redaktørpris på forhånd.

  • Redaktørklippekort 5 timer: 3.795 kroner
  • Redaktørklippekort 10 timer: 7.295 kroner
  • Redaktørklippekort 15 timer: 10.795 kroner

Ring eller send os en mail på info@skriveforlaget.dk, og hør mere om dine muligheder for manuskripthjælp.

Ghostwriter
Rumler der en bog i dit hoved, uden du aner, hvordan du skal få den skrevet? Måske har du haft et spændende eller helt usædvanligt liv, eller måske har du haft nogle oplevelser, som andre kan lære noget af – eller har du bare en god historie, du gerne vil fortælle, men ved ikke helt, hvordan du skal få den ned på papir?

Vi kan hjælpe dig med at få din bog realiseret ved hjælp af en såkaldt ghostwriter – en forfatter, der har de faglige kvalifikationer og redskaber i orden og ved, hvordan man strukturerer et materiale, og hvordan man skaber spændende læsning.

Ring eller send os en mail på info@skriveforlaget.dk, og hør mere om dine muligheder for at hyre en ghostwriter.

Jeg sendte mit manuskript til Skriveforlaget, fordi jeg følte, jeg havde behov for at vide, om det, jeg havde siddet og nørklet med, var skidt eller kanel. Det var nærmest angstprovokerende at stille til det efterfølgende møde, men mine bange anelser blev gjort til skamme. Redaktørens sparring/vejledning var kompetent, omhyggelig, konstruktiv og professionel – men også irriterende spiddende. De steder, hvor jeg godt vidste, jeg måske var sluppet lidt nemt om ved det, var der sat nogle væmmelige 'UDDYB' eller 'PRØV EVENTUELT MED ...' Men selvom det er 'irriterende' at blive gennemskuet og sendt hjem med lektier for, så er det jo det eneste, man i bund og grund kan bruge til noget.

Christian Steener Eriksen