KORREKTUR

Sort blyant til korrekturlæsning af manuskript

Grundig korrektur af skarpe sprognørder

Vi tilbyder grundig korrekturlæsning udført af dygtige og erfarne korrekturlæsere, så dit manuskript får de sidste stavefejl af vejen, og så kommaerne finder deres rette plads. Vores korrekturlæsere er passionerede sprognørder med skarpe øjne og god forståelse for formidling.

Vi læser såkaldt grammatisk korrektur på alle typer manuskripter, hvor vi retter stavefejl, slåfejl, kommafejl og grammatiske fejl samt spotter for eksempel inkonsekvent brug af navne og stednavne. Vi kan også læse korrektur på dit manuskript, hvis det er skrevet på engelsk.

Priser på korrekturlæsning

Normalpris: 0,14 kroner per ord
Pris for udgivere på Skriveforlaget: 0,10 kroner per ord

Hvorfor er korrektur vigtigt?

Sprogligt og grammatisk sjusk kan nemt få en potentiel læser til at lægge bogen fra sig, og det sender ofte et uprofessionelt signal, når kommaerne er sat, som vinden blæser. Stavefejl kan i værste fald gøre teksten decideret uforståelig. Derfor er det enormt vigtigt, at dit manuskript er så fejlfrit som muligt, når det bliver udgivet.

God korrektur kan endda nogle gange redde liv! Se bare på dette sætningseksempel:

”Hænges ej benådes.”

Uden kommaer er der budt op til fri fortolkning. For hvad betyder den sætning egentlig? Placeringen af et komma kan ganske ændre skæbnen for den person, som budskabet er skrevet om. Står der ”Hænges ej, benådes”, kan den dødsdømte ånde lettet op, da han jo så ikke skal hænges, men derimod benådes. Men sættes kommaet bare et ord anderledes, er den dødsdømte ilde stedt: ”Hænges, ej benådes.”

Så ja, korrekt satte kommaer er vigtige – det kan gælde liv eller død.

Jo mere korrektur, desto bedre

Det er imidlertid også en rigtig god idé selv at læse korrektur på dit manuskript, inden du sender det til os. Jo flere omgange korrektur dit manuskript får, desto bedre.

Læs mere

Gammeldags, sort telefon til at kontakte Skriveforlaget

Ring til os på
86 51 19 00

Skriv til os her

Fyldepen og manuskript til grundvurdering ved Skriveforlaget

Grundvurdering

Send dit manus og en synopsis til
info@skriveforlaget.dk

Du hører fra os inden for 14 dage.

Synopsisskabeloner

En stak bøger udgivet på Skriveforlaget