Skriveforlaget er et medudgiverforlag, hvor du kan få alt det, et traditionelt forlag også tilbyder. Vi er garant for en topprofessionel udgivelse lige fra layout og tryk til salg og hjælp til markedsføring. Vi lægger desuden stor vægt på personlig vejledning – og at du er aktiv medspiller hele vejen.

Som udgangspunkt indeholder en udgivelse gennem Skriveforlaget alt det grundlæggende i en bogudgivelse. Vi læser uddrag af dit manuskript og vurderer bogens potentiale, vi layouter indhold og omslag, sørger for tryk i løbende oplag, distribuerer til boghandlere og nettet samt udgiver bogen som e-bog.
 
Ved alle solgte eksemplarer af din bog og e-bog får du 25 procent i royalty af bogens vejledende udsalgspris, fratrukket moms og eventuel forhandlerrabat.

PRIS FOR UDGIVELSE 15.995,-

Medudgiverprisen gælder alle bøger i standardformater med indhold i sort/hvid samt omslag i paperback i farver og med mulighed for omslagsflapper. Vi trykker bøgerne i løbende oplag, det vil sige vi trykker bøgerne i takt med, de bliver solgt, men der er altid et grundlager, så din bog aldrig er udsolgt.

Desuden indeholder dit medudgiverindskud alt det, du kan se i oversigten herunder.

Send os dit manuskript samt en beskrivelse af dig selv og dit mål med bogen, så hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om en medudgivelse på Skriveforlaget er det rette for dig og din bog.

Skriv til os på info@skriveforlaget.dk.

Hvad du mere bør overveje:

Redaktion
Mange manuskripter kan have brug for en redaktør, der hjælper med at gøre bogens indhold 100 procent skarpt. Vi har et team af professionelle redaktører, så vi altid kan finde ham eller hende, der er bedst egnet til netop dit manuskript. Du kan bruge din redaktør til alt fra en delvurdering til et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt.

Se muligheder og priser på Manuskripthjælp.

 

Korrektur
Vi er meget opmærksomme på kun at udgive bøger, der er korrekturlæst, så vi ved, læseren kun skal forholde sig til indholdet og ikke til stave- og kommafejl. Hvis dit manuskript har brug for en korrekturlæser, inden det bliver udgivet, tilbyder vi at få det gjort så fejlfrit som muligt.

Se priser på Korrektur

 

Bøger i særlige formater
Skal der være farvebilleder i din bog, ønsker du et særligt format, og/eller måske at bogen bliver forsynet med hardcoveromslag, så klarer vi også det. Typisk vil det betyde et tillæg i forhold til, hvad en standardudgivelse koster, men vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste og billigste trykkerier, så det bør ikke fordyre dit medudgiverindskud væsentligt. Da bøger, som ikke kun er med sort/hvid indhold og i paperback, skal trykkes i et fast oplag, vurderer vi sammen med dig, hvor stort dette oplag bør være, og det er så kun 1. oplag, der er inkluderet i din udgivelse. Ønsker du et 2. oplag, skal du selv være med til at betale for det.

 

Markedsføring og presse
Et af de allervigtigste aspekter ved at udgive en bog er, at der er læsere, som bliver opmærksomme på, at den eksisterer! Derfor er dit markedsføringsarbejde næsten lige så vigtigt som det at skrive selve bogen. Som en del af at udgive på Skriveforlaget kan du tilkøbe vores genretilpassede pr-pakker, som klæder dig på til markedsføring for lige netop din bog over for relevante medier, bogbloggere og sociale medier.

Læs hvad vi tilbyder i vores Pr-pakker

 

Trykt pr-materiale
Plakater, postkort, flyers, roll-ups med mere er godt blikfang for din bog og kan bruges i mange sammenhænge – for eksempel ved boghandlerbesøg, foredrag med mere.

Se vores priser på Trykt pr-materiale.

Inkluderet i alle udgivelser:

Indledende vurdering af dit manuskripts udgivelsespotentiale

Opsætning af bogens indhold

Layout af omslag med forside, ryg og bagside (ønsker du en ekstern grafiker, skal du selv stå for omkostningen til denne)

Hjælp til udarbejdelse af bagsidetekst

Prøveeksemplar til godkendelse før tryk

ISBN-nummer og stregkode

Omslag i paperback-kvalitet

Mat eller blank (valgfri) overfladebehandling, som beskytter mod smuds og ridser

Tryk af bogen i standardformater

Bogen forsynes med Svanemærket og trykkes på papir fra bæredygtigt skovbrug

Tryk af din bog i løbende oplag

Fastsættelse af vejledende udsalgspris

Pligteksemplar til biblioteker og mulighed for lektørudtalelse

Distribution i forbindelse med bibliotekssalg

25 procent forfatterroyalty af vejl. udsalgspris fratrukket moms og eventuel forhandlerrabat

10 frieksemplarer til dig

Distribution, så det bliver muligt for boghandlerne at bestille din bog hjem

Salg af din bog via netboghandlere

Køb af eksemplarer til eget brug/videresalg med 50 procent rabat

Udgivelse af din bog som e-bog

Vil du udgive en digtsamling?

Er du digter, og er det en digtsamlig, du gerne vil udgive, kan vælge vores DIGTERPAKKE. Her får du samme udgivelsesvilkår som på Skriveforlaget, men betaler kun 12.995,- i medudgiverpris. Eneste krav er altså, at der er tale om en digtsamling – så trykker vi den i softcoverkvalitet i standard bogstørrelse med sort/hvid indhold og maksimum 200 sider. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit bogprojekt

Ring på


86 51 19 00

eller udfyld formularen