Vælg præcis den måde at udgive din bog på, der passer dig. Og få hjælp til dit manuskript.

Skriveforlaget

Udgiv din bog på vores forlag med dig som medudgiver. Traditionel forlagsudgivelse på Danmarks mest erfarne medudgiverforlag, hvor du får 25 procent i royalty af alt salg.

Bogpartner

Udgiv din bog på dit eget forlag og få selv al fortjenste ved salg. Med vores Bogpartner-løsning slipper du for al det praktiske ved at oprette et forlag, men ejer selv dine bøger og alle rettigheder. 

Privatudgivelse

Har du skrevet dine erindringer og vil have dem samlet i en flot bog med billeder? Vi sørger for professionelt layout, skanning af billeder og trykker i privat oplag fra 25 eksemplarer.

Manuskripthjælp

Få en professionel redaktør til dit manuskript, som kan give alt fra en delvurdering til at indgå i et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit bogprojekt

Ring på

86 51 19 00

eller udfyld formularen

Nyeste udgivelser

Kødfrie hverdage – også med fisk

Af Susan Hemmingsen

Udgivet 28. februar 2019 / ISBN 978-87-93678-79-8

Lette og hurtige madopskrifter til inspiration til kødfrie/løse dage for pesco-vegetarer, vegetarer, personer med gigt, osteoporose (knogleskørhed) eller diabetes-2 (sukkersyge) – og som slankemad.
 
Her finder du opskrifter til inspiration til forretter og hovedretter, beskrivelse af råvarer, deres udseende og indhold af mineraler, vitaminer og andre ernæringsmæssige indholdsstoffer. Alle råvarer anvendt i bogen er økologiske og frugter ubehandlede.
 
I alle opskrifter kan du let erstatte de anvendte råvarer med tilsvarende, som du alligevel har i køkken- eller køleskabet. Desuden kan du sagtens erstatte flere af råvarerne, hvis du vil undgå for meget madspild. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

199,95 DKK

Tilmeld nyhedsbrev