FORFATTERREJSEN

Vi på Skriveforlaget støtter og rådgiver dig på hele den rejse, du er på som forfatter. Herunder kan du læse om de forskellige faser, du skal igennem, og hvad vi kan hjælpe dig med.
 

Skrivefasen

Kan jeg blive forfatter?
Går du og overvejer, om du kan blive forfatter? Eller er du der, hvor du gerne vil udvikle dit forfatterskab? Så er forfatterfællesskabet Uniteandwrite noget for dig. På Uniteandwrite kan du arbejde med dine idéer til bøger, uploade dit igangværende bogprojekt og få feedback fra andre forfattere, læsere og forlag. Find betalæsere, deltag i on- og offline skrivekurser, lav skriveøvelser, læs brugbare og inspirerende artikler og lær branchen at kende indefra. Månedens fem bedste manuskripter stemmes ind på Editor's Desk, hvor vores redaktører giver professionel redaktionel feedback.

Tag næste skridt i din karriere som forfatter. Bliv en del af fællesskabet!
 

Kan jeg få hjælp til mit manuskript?
Er du så langt i din skriveproces, at du har et godt greb om om plot, karakterer og struktur, så kan vi anbefale, at du får en redaktør til at se på dit manuskript.

Du kan bruge din redaktør til alt fra en delvurdering til et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt.
 

Hvornår er jeg klar til at udgive min bog?
Før du kontakter et forlag med udgivelse for øje, skal dit manuskript være så færdigt som muligt. Det vil sige, at det skal være korrekturlæst, så det fremstår uden grammatiske fejl samt stave- og slåfejl. Skriveforlaget tilbyder korrekturlæsning, så dit manuskript bliver så fejlfrit som muligt.
 

Udgivelsesfasen

Når du er så langt på din rejse, at du er klar til at udgive, skal du finde det forlag, du gerne vil samarbejde med om opgaven.

På Skriveforlaget kan du være så lidt eller meget involveret i processen, alt efter hvad du har lyst og økonomi til. Du kan blive selvudgiver, medudgiver, få dit eget forlag eller udgive dine erindringer eller dit firmas historie. Vi kan rådgive dig om, hvilken type udgivelse, der er bedst for din bog, og vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, der skal til for at få din bog udgivet.
 

Pr- og marketingfasen

Du har skrevet en bog, fordi du har noget på hjerte, noget, der skal ud til din målgruppe. Derfor er det essentielt, at den bliver markedsført effektivt, så den bliver synlig for dine læsere. Når din bog er sendt til tryk, lægger vi sammen en pr- og markedsføringsplan.