FIRMABØGER

Det ultimative visitkort

Stor, åben firmabog, virksomhedshistorie, med flagrende sider

Søger jeres firma det ultimative visitkort – så burde I overveje at udgive en bog om firmaets historie. Det kan være en fantastisk proces at dykke ned i en virksomheds annaler og få historien fortalt på en professionel og velskrevet måde. Desuden er det oplagt at krydre en bog med gamle fotos, tidligere brochurer, sjove reklameindslag og alt det andet visuelle, der er med til at fortælle et firmas historie, men som ofte er i fare for at gå i glemmebogen.
 
Hvem kan skrive jeres bog?
Skriveforlaget samarbejder med professionelle skribenter med speciale i at skrive firmahistorier. Ved at hyre en professionel sikrer I jer, at bogen ender ud med at blive en skarp og velfortalt fortælling, hvor det er firmaets højdepunkter, de sjove anekdoter og alt det andet, der er med til at tegne jeres virksomhedskultur, som der er fokus på.
 
Hvem skal læse bogen?
En firmabog er den perfekte gave til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Og det er ganske givet, at læseren vil huske alt det, jeres firma står for, i lang, lang tid fremover, så en bedre reklame end en bog fås ikke.
 
Det visuelle
Skriveforlaget har grafikere, der kan stå for opsætning af bogen i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer os, at bogen bliver en integreret del af firmaets visuelle profil. Vi klarer også indskanning af billeder og billedbehandling, ligesom vi guider jer omkring valg af bogens indbinding og valg af trykkeri.
 
Hvad koster det?
Prisen for en firmabog er naturligvis afhængig af mange faktorer, fra prisen på at få den skrevet til opsætning, antal eksemplarer og bogens kvalitet. I er altid velkomne til en uforpligtende snak med os om mulighederne, og bagefter giver vi gerne et tilbud, der med garanti er yderst konkurrencedygtigt i forhold til, hvad for eksempel et reklamebureau skal have for en lignende opgave.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende:

Gammeldags, sort telefon til at kontakte Skriveforlaget

Ring til os på
86 51 19 00

Skriv til os her

Fyldepen og manuskript til grundvurdering ved Skriveforlaget

Grundvurdering

Send dit manus og en synopsis til
heidi@skriveforlaget.dk

Du hører fra os inden for 14 dage.

Synopsisskabeloner

En stak bøger udgivet på Skriveforlaget