FAVORIT-udgivelse

En FAVORIT-udgivelse gennem Skriveforlaget indeholder alt det grundlæggende i en bogudgivelse. Vi læser uddrag af dit manuskript og vurderer bogens potentiale, vi layouter indhold og omslag, sørger for tryk i ubegrænset antal, distribuerer til boghandlere og nettet samt udgiver bogen som e-bog. Og så bliver dit manuskript korrekturlæst af Skriveforlagets korrekturlæser, inden bogen bliver sat op. (For manuskripter over 75.000 ord er der dog et tillæg på 0,14 kroner per ord ud over de 75.000 ord).  

Desuden skriver vi en pressemeddelelse og sender den samt bogen til alle relevante medier i forhold til din bog. Du får også Skriveforlagets eksklusive pr-guide, der klæder dig på til at lave pr for bogen på for eksempel de sociale medier.

Ved alle solgte eksemplarer af din bog og e-bog får du 25 procent i royalty af bogens vejledende udsalgspris, fratrukket moms og eventuel forhandlerrabat.

Send os dit manuskript samt en beskrivelse af dig selv og dit mål med bogen, så hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om en medudgivelse på Skriveforlaget er det rette for dig og din bog.

Skriv til os på info@skriveforlaget.dk.

PRIS 22.495,-

I skemaet herunder kan du se alt, hvad en udgivelse gennem Skriveforlaget indeholder:

ff

TILKØB

Vi kan hjælpe dig med meget mere end selve udgivelsen, for eksempel kan du måske have gavn af et samarbejde med en professionel redaktør? Vi kan også tilbyde dig timer med en SoMe-agent, der guider dig til at bruge de sociale medier optimalt til at promovere din bog. Eller du har måske brug for layout og tryk af pr-materiale, for eksempel postkort og plakater. At få din bog ud som lydbog er også en mulighed.

Læs mere om tilkøb