Søger du en bestemt titel? Tast CTRL+F for at benytte din browsers søgefunktion.

Nyeste udgivelser fra Skriveforlaget

Alle udgivelser fra Skriveforlaget

Skønlitteratur

Krimi og thriller

Fantasy og eventyr

Digte

Spiritualitet

Erindringer

Livshistorier

Samfund

Selvudvikling

Hobbybøger

Børn og unge

Anekdoter og klummer

Historie

Religion og kunst

Rejsebøger

Fagbøger

Poesi og digte

Seksualitet

Kunsten at dele hinanden - en guidebog til den moderne swinger

Af Ditte og Michael Lund

Udgivet 26. maj 2011 / ISBN 978-87-92573-36-0

Beslutningen var taget, men vi var stadig vildt nervøse, så vi sad i bilen og stirrede på døren ind til klubben i noget, der føltes som en evighed, mens vi prøvede at tage os sammen. Vi pjattede og grinede lidt af os selv og hele situationen, mens vi beroligede hinanden med, at det jo nok var fuldstændigt normale mennesker lige som os selv, der var derinde i det hemmelige halvmørke bag døren.
Til sidst blev vi enige om, at det nok ikke var så farligt at gå indenfor i varmen, for vi behøvede jo ikke ”lave noget”, og vi kunne bare gå igen, hvis vi af en eller anden grund ændrede mening og hellere ville hjem til fantasiernes trygge univers igen.

I Kunsten at dele hinanden løfter de to forfattere sløret for en ellers hermetisk lukket verden, hvor kun singler og par, der har valgt swingerlivet som et ekstra krydderi på tilværelsen, har adgang. Og de to forfattere fortæller om et ægteskab, hvor respekt og fortrolighed rangerer højt – og hvor ærlighed og tolerance danner et inderligt fundament for at kunne udleve sine seksuelle fantasier – noget alle slags parforhold kan drage nytte af, også selvom de ikke er åbne for at invitere andre med ind i soveværelsets tosomhed.

“Denne bog har været en fornøjelse at læse, og jeg kan anbefale den til alle, der interesser sig for den menneskelige kærlighed og seksualitet – uanset om man selv ønsker at swinge eller ej. For bogen giver også et sjældent indblik i nogle menneskers hudløse betragtninger om dem selv i deres kærlighed og seksualitet. Jeg tror, denne bog kommer til at betyde rigtig meget for rigtigt mange.”
Uddrag af forordet af Cecilie Lolk Tommerup, sexolog, parterapeut, forfatter og jordemoder

179,00 DKK