Søger du en bestemt titel? Tast CTRL+F for at benytte din browsers søgefunktion.

Nyeste udgivelser

Alle udgivelser fra Skriveforlaget

Skønlitteratur

Krimi og thriller

Dødens kavaler (e-bog)

Af Camilla Bjerre

Udgivet som e-bog 7. marts 2013 / ISBN 978-87-92888-81-5

Alle mennesker skal dø før eller siden, men er det en menneskeret selv at vælge hvornår? Det er det etiske dilemma, politikvinden Charlotte står over for, da hun sammen med sin makker Martin skal forsøge at løse en sag, hvor en mand tilsyneladende hjælper dødssyge patienter med at sige farvel til livet.

Udadtil er opgaven ikke svær for Charlotte. Hvis en mand hjælper andre med at dø, er det forbudt ifølge loven, og så skal han fanges og straffes – men så enkel er Charlottes virkelighed alligevel ikke. Hendes egen mor er også alvorlig syg med mange smerter og ikke udsigt til megen tid tilbage at leve i. Ville det være bedre for Charlottes mor at dø på et tidspunkt, hun selv valgte? Og hvordan ville Charlotte have det med det? Har hun inderst inde sympati for den drabsmand, hun jager?

Dødens kavaler er en stærk krimi om aktiv dødshjælp – et ømtåleligt og følelsesladet emne, som er vigtigt – men svært – at tage stilling til.

HVIS DU ØNSKER AT KØBE DENNE E-BOG, KAN DET IKKE SKE GENNEM SKRIVEFORLAGETS BOGBUTIK. DU KAN TIL GENGÆLD KØBE DEN PÅ BLANDT ANDET http://www.saxo.com/.

79,00 DKK

Noveller

Fantasy og eventyr

Spiritualitet

Erindringer

Livshistorier

Samfund

Selvudvikling

Hobbybøger

Børn og unge

Historie

Religion og kunst

Rejsebøger

Fagbøger

Poesi og digte

Kost og køkken