Søger du en bestemt titel? Tast CTRL+F for at benytte din browsers søgefunktion.

Nyeste udgivelser fra Skriveforlaget

Alle udgivelser fra Skriveforlaget

Skønlitteratur

Krimi og thriller

Fjernstyring

Af Bertelsen & Schwerdfeger

Udgivet 28. januar 2016 / ISBN 978-87-93308-61-9

København 2019
Efter et terrorangreb mod Danske Central Bank i 2017 er Danmark i hastig forandring. I en atmosfære af frygt og afmagt er den stærkt restriktive Terrorpakke III på trapperne.

Blev angrebet gennemført af muslimske terrorister? Eller af den internationale storbank, IGF, som en del af en politisk strategi styret af et magtfuldt elitært netværk? Fejlbedømte chefen for Antiterrorkorpset, politikommissær Leo Brix, situationen? Var hans manglende dømmekraft skyld i den blodige massakre? Eller var han udset som offerlam? Gradvist indser Brix, at han er en brik i en kynisk plan, der rækker langt ind i regering og magtapparat.

Hans gamle chef, politiinspektør Finn Melby, har afsløret hemmeligt bevismateriale fra PET.

---

– Hvad ville du sige, hvis jeg kunne bevise, at Antiterrorkorpset ikke fejlede, men kørte helt efter bogen? At I bliver slagtet for at dække over en større betændt sag?

Brix følte et sug i maven af nervøsitet. I morgen kom Terrorkommissionens rapport.

– Jeg har set, hvordan sandheden er blevet en trussel mod den etablerede uorden i Danmark, fortsatte Melby. – Der sker ting bag demokratiets papirtynde kulisse, som ikke tåler dagens lys.

– Er du sikker på, det er så slemt? Brix så tvivlende ud. – Jeg mener, vi har en retsstat, der hører til blandt de mindst korrupte i verden?

– Ja, men vi passer ikke på den. Mens vi ser tv og hyggeshopper i storcentret, smuldrer den væk for øjnene af os. Det her angår dig langt mere, end du forestiller dig, Brix. Tro mig.

249,00 DKK

Fantasy og eventyr

Digte

Spiritualitet

Erindringer

Livshistorier

Samfund

Selvudvikling

Hobbybøger

Børn og unge

Anekdoter og klummer

Historie

Religion og kunst

Rejsebøger

Fagbøger

Poesi og digte

Kost og køkken