BASIS-udgivelse

En BASIS-udgivelse gennem Skriveforlaget indeholder alt det grundlæggende i en bogudgivelse. Vi læser uddrag af dit manuskript og vurderer bogens potentiale, vi layouter indhold og omslag, sørger for tryk i ubegrænset antal, distribuerer til boghandlere og nettet samt udgiver bogen som e-bog.

Desuden får du Skriveforlagets eksklusive pr-guide, der klæder dig på til at skaffe bogen omtale i medierne og i øvrigt lave pr for bogen på for eksempel de sociale medier. Ønsker du, at vi skriver en pressemeddelelse om bogens udgivelse og står for at sende den og presseeksemplarer ud til relevante medier, kan du købe det som tilkøb. 

Ved alle solgte eksemplarer af din bog og e-bog får du 25 procent i royalty af bogens vejledende udsalgspris, fratrukket moms og eventuel forhandlerrabat.

Send os dit manuskript samt en beskrivelse af dig selv og dit mål med bogen, så hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om en medudgivelse på Skriveforlaget er det rette for dig og din bog.

Skriv til os på info@skriveforlaget.dk.

PRIS 13.995,-

I skemaet herunder kan du se alt, hvad en udgivelse gennem Skriveforlaget indeholder:

ff

TILKØB

Vi kan hjælpe dig med meget mere end selve udgivelsen. Måske kan du have gavn af et samarbejde med en professionel redaktør og/eller en korrekturlæser? Vi kan også skrive en pressemeddelelse og stå for udsending til anmeldere og medier. Eller du har måske brug for layout og tryk af pr-materiale, for eksempel postkort og plakater. At få din bog ud som lydbog er også en mulighed.

Læs mere om tilkøb