Privat udgivelse

En privat udgivelse gennem Skriveforlaget er velegnet for dig, der har skrevet dine erindringer, din families historie eller i princippet hvad som helst, men hvor bogen kun har interesse for en smal målgruppe, for eksempel din egen familie, dine venner og bekendte. Det kan også være fagbøger til en specifik målgruppe eller en forenings historie. Det er helt op til dig, da indholdet ikke bliver vurderet herfra ved en privat udgivelse. 

Ved en privat udgivelse sørger vi for:

  • Opsætning af dit manuskript
  • Layout af forside og bagside
  • Prøvetryk til godkendelse før tryk af bøgerne 
  • Tryk af ønsket antal bøger, som leveres direkte til din adresse

Bøgerne kan i øvrigt forsynes med Svanemærket, da vores trykkeri opfylder kravene for at trykke på den mindst miljøbelastende måde.

Hvad koster det?
Prisen afhænger af, hvor mange bøger du ønsker, hvor mange sider der er i din bog, om der er farve på indholdssiderne, om det skal være en bog med blødt eller hårdt omslag med mere. Kontakt os derfor. og få et uforpligtende tilbud på netop din private bogudgivelse.

Oplag er minimum 25 eksemplarer.

Send en e-mail til info@skriveforlaget.dk.

Skriveforlaget er perfekt for alle forfattere, der ønsker mere kontrol med egne produktioner og gerne vil være med i processen omkring udgivelsen af en bog. Personligt og professionelt.

Bodin

Eksempler på private udgivelser fra Skriveforlaget