Skriveforlaget blev stiftet i 2008 af Mikael Strøm Eriksen. I januar 2016 slog vi os sammen med forlaget EgoLibris, der er et traditionelt forlag i Allerød, men vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne medudgiverforlag.

Mikael Strøm Eriksen

Stifter Mikael Strøm Eriksen er selv forfatter og har skrevet de to skønlitterære romaner, Amor Vincit Omnia og Rockade samt novellesamlingen Mig og Johan Olsen. Desuden har han været medforfatter til selvhjælpsbøgerne 324 af Flemming Christensen og Vejen til indre ro i en travl hverdag af Henning Daverne. Siden 2005 har Mikael Strøm Eriksen arbejdet som forlægger, freelancejournalist, boganmelder, manuskriptvejleder, underviser på skrivekurser, korrekturlæser, webdesigner med mere.

Andreas Markert

Fagbogsredaktør og projektleder Andreas Markert har trods sin unge alder været involveret i bogbranchen siden 2010 i et hav af små og store bogprojekter og skriveevents blandt andet  gennem foreningen Håbefulde Unge Forfattere og siden 2014 på EgoLibris og Skriveforlaget. Han er cand. mag. i migrationsstudier og BA i filosofi med tilvalg i geografi og international politik og har således en bred uddannelsesprofil med fokus på den moderne verdens muligheder og udfordringer.

Martin Dissing

Beskrivelse på vej ...

Skriveforlaget har til huse i Allerød sammen med forlaget EgoLibris på adressen Allerødvej 30, 3450 Allerød på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Vi har desuden kontor og mødefaciliteter på Nørrebro i København, hvor vi holder til i Schillerhuset på Nannasgade 28.

Find os i Allerød

Find os på Nørrebro i København