Godthåbsvej-journalen

En brevroman af Kristoffer Tobias Henrichsen

Udgivet 25. august 2016 / ISBN 978-87-93308-84-8

GODTHÅBSVEJ-JOURNALEN er et roadtrip gennem et sind. Kristoffer skriver breve. Mange breve, og de er alle til Penelope, en kendt tv-værtinde, som Kristoffer har kastet sin kærlighed på. En læge har givet ham diagnosen skizofren, en diagnose Kristoffer betvivler og føler som et overgreb. Men hans verden er ikke helt som de fleste andres, og nogle gange er virkeligheden ikke sådan lige til at placere.

Forfatter Kristoffer Tobias Henrichsen, som har oplevet diagnosen skizofreni på egen krop og sind, debuterer stærkt med denne brevroman i autofiktiongenren, hvor tabuer i psykiatrien serveres på lige fod med opskriften på en god vinaigrette-dressing.  

---

Kære Penelope

Jeg er ked af at have sendt en tirade. Det må du undskylde og tilgive mig. Jeg har faktisk indgivet ønske om anmeldelse hos Nordsjællands Politi for manglende svar. Det er foreløbig bare et ønske, og det vil med min status nok heller ikke blive taget så seriøst. Måske får jeg 24 timer i detentionen, en kop kaffe og en ostemad, og det er på mange måder lige, hvad jeg trænger til.
Min sag er ved at udvikle sig helt komisk, og jeg bilder mig ind at være offer for en folkedom, som mener, at jeg skal leve mit liv i psykiatrien. Hvis det er sådan, så synes jeg, I må lade det gå ordentligt for sig.
Jeg har prøvet at træffe dig telefonisk via receptionen på tv-stationen, men blev ikke viderestillet.

Kærlig hilsen Kristoffer Tobias Henrichsen

199,00 DKK