Søger du en bestemt titel? Tast CTRL+F for at benytte din browsers søgefunktion.

Nyeste udgivelser fra Skriveforlaget

Skønlitteratur

Krimi og thriller

Fantasy og eventyr

Digte

Spiritualitet

Erindringer

Mit liv i Thylejren – 2016-udgave

Af Michael Perlmutter

6. udgave, udgivet 15. oktober 2016 / ISBN 978-87-93525-09-2

Med 500 billeder

Aldrig før 2009 er der skrevet en bog om Thylejren, og da slet ikke af en af dem, som boede der.

Michael Perlmutter levede i Thylejren i ni år fra 1975 til 1984, og Mit liv i Thylejren er hans personlige beretning om det smukke, alternative og anarkistiske sted, dets mennesker og den ånd, der skabte en dagligdag i skarp kontrast til det topstyrede og teknokratiske samfund udenfor.

Med bogens mange billeder, forfatterens breve til sine forældre, hans læserbreve til aviser samt arkivmateriale giver Mit liv i Thylejren et dokumentarisk billede af tiden dengang.

Besøg bogens Facebookside:
https://web.facebook.com/groups/Mit.Liv.i.Thylejren/

---

Sagt om bogen:

“Tusind tak for dejlig læsning og filosofiske tanker, livsbekræftende billeder og en ærlighed i forfatterskab. Jeg har nydt så meget at læse din bog “Mit Liv i Thylejren”. Det kunne være rigtig dejligt, hvis du skrev noget mere. Fantastisk bog, fantastiske billeder, fantastisk ideologi. Og håber virkelig, at Line har sit flotte hår endnu!”
Lone Borg, Terndrup

"En super fed bog med gode samt enormt interessante billeder og facts fra en svunden tid - spændende læsning - jeg lever videre i den gode og farverige drøm fra dengang, hvor "blomsterbørnene" gav liv til det simple og ægte liv i samhørighed med naturen, kunsten og musikken"
Helle P. Andersen 12.12. 2013.

"Det er skide svært at skrive om nogen, uden at de på en eller anden måde føler sig misforstået. Og så en hel bog! Jeg lægger mest mærke til, hvor ærlig og hjertevarm din bog er. Det skal du have ros for. Jeg tror ikke der findes nogen forfatter, der har skrevet om nulevende, der ikke er blevet overfuset og kritiseret. Du er en modig mand!"
Helene Æða Navne.

“Jeg er lige blevet færdig med denne dejlige bog, som jeg har læst i, siden jeg fik den, og det er nok den bedste kompliment, jeg kan give, for det sker ikke så tit, at jeg lige læser 3-400 sider på få dage. Den er velskrevet,ærlig – og tankevækkende! Rejser en masse spørgsmål, men giver også svar på de fleste. Den er hudløs og kærlig, forførende og eftertænksom, et stykke Danmarkshistorie og et imponerende arbejde med de mange flottebilleder.”
Edmund Madsen, Hesbjerg

”En meget åben bog, der ikke legger skjul på någet!”
Runar Olsen, Stavanger, Norge.

”En af de bedste bøger, jeg har læst. Så ærlig fin og redelig.”
Per Noreger, Fyresdal, Norge

”Nu har jeg læst bogen med stor interesse for at prøve at danne mig et indtryk af livet i lejren på godt og ondt. Det synes jeg, du har formået at skildre på en fin måde. Det var en god oplevelse at læse bogen, tak for det.”
Dorthe Jønsson

300,00 DKK

Livshistorier

Samfund

Selvudvikling

Hobbybøger

Børn og unge

Anekdoter og klummer

Historie

Religion og kunst

Rejsebøger

Fagbøger

Poesi og digte

Seksualitet